Fotoreis op maat

Wat is er nu leuker dan met je fotografie vrienden of fotoclub maatjes op fotoreis gaan? Zoiets dergelijks organiseren vormt wel een flinke uitdaging. Daarom zijn wij er om jullie te helpen. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van fotografie reizen. Zo kunnen we voor jullie groep een fotografie reis organiseren die we in overleg afstemmen op jullie wensen. 

Fotoreis bestemming

De bestemming van de fotografie reis kan zijn een van de locaties in ons huidig aanbod, maar kan ook een ander locatie zijn. Dit kan een ander land zijn, maar een fotoreis in Nederland behoort natuurlijk ook gewoon tot de mogelijkheden. 

Fotoreis op maat

Begeleiding

Tijdens de reis wordt je fotografisch begeleidt door Ellen van den Doel. Zij is een ervaren landschapsfotograaf die al jaren workshops geeft. Of je nu een beginnend fotograaf bent of gevorderde, ieder wordt geholpen op zijn of haar niveau en naar eigen wens. 
We beschikken over een ervaren privé buschauffeur op de fotoreizen, want veiligheid staat tenslotte voorop. 
Fotografie is het doel, maar daarnaast maken we er met elkaar natuurlijk ook vooral een gezellige reis van, het is tenslotte vakantie! 

Fotoreis op maat

Garantieregeling

Onze reizen vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant

Contact

Ben je geïnteresseerd in een fotoreis op maat? Neem dan contact op via het onderstaande formulier. Laat gerust weten wat jullie ideeën en wensen zijn. 

Waarom op fotoreis met Dutch Photo Academy?

 • De reis wordt begeleidt door landschapsfotograaf Ellen van den Doel. Zij fotografeert sinds 2009 en verzorgt workshops sinds 2015. Ook is zij opgeleid als lesgever. Je leert dus veel over fotografie tijdens een fotoreis.
 • De chauffeur op de reizen is een ervaren en opgeleide touringcar chauffeur. Je bent veilig en comfortabel onderweg.
 • Dutch Photo Academy is aangesloten bij de garantieregeling van STO Garant. Deze is van toepassing is op je boeking. Je betaald de factuur daarom niet direct aan Dutch Photo Academy maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Dutch Photo Academy. Mocht Dutch Photo Academy voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. 
 • Het dagprogramma staat niet vast. Ellen heeft veel kennis over het weer en probeert zo goed mogelijk te anticiperen op het weer om zo op de juiste momenten op de juiste plekken te staan. 
 • Je ontvangt gratis de online cursus landschapsfotografie bij het boeken van een fotoreis. 
 • Je ontvangt een naslagwerk in pdf om je zo optimaal te kunnen voorbereiden op de fotografie. 
 • Je ontvangt kortingcsodes op producten van: Kase, Sirui, Laowa, f-stop en Cortazu. 
 • De reisbegeleiding beschikt over actuele kennis over reanimatie en EHBO. Ook is Ellen fysiotherapeut, twijfel je over iets medisch op dit gebied voor je een reis boekt, leg het gerust voor. 
 • Lage tarieven voor de fotoreizen. 
 • Altijd beschikbaar voor vragen in aanloop naar de reis en na afloop. 
 • Van te voren kennis maken via een privé Facebook groep en via WhatsApp. 
 • Niveau van fotografie is niet belangrijk. Iedereen kan mee. 
 • Je ontvangt een paklijst zodat je weet wat je mee moet nemen op reis. 
 • Doel is om zoveel mogelijk mooie plekjes aan te doen tijdens een reis, maar rustiger aan doen behoort vaak ook tot de mogelijkheid indien nodig (afhankelijk van de accommodaties). 
 • Veel plezier en gezelligheid tijdens de reis in een ontspannen sfeer. 
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!