Wahid Fayumzadah

Fotografie is een vaardigheid voor het leven, het komt overal en altijd van pas. Met die gedachte kocht ik mijn eerste camera in 2015. Ik merkte dat ik het bijzonder leuk vond en er wel aanleg voor had. Ik begon met de natuur, vroeg op staan voor de mooiste landschappen en laat naar bed voor de prachtige sterrenhemel. Langzamerhand begon ik ook portretten te maken van vrienden, ook dat was erg leuk, een compleet andere vorm van fotografie ten opzichte van landschappen. Ik bleef maar oefenen, experimenteren en uitbreiden.

Tijdens mijn ongerelateerde studie, industrieel product ontwerpen, ontdekte ik Γ©cht mijn passie voor fotografie. Ik bracht meer tijd door met mijn camera dan met mijn studie boeken. Een diploma kan echter nooit kwaad, dus die studie heb ik ook gelukkig afgemaakt. Maar, na het afstuderen wist ik al vrij zeker dat ik mijn brood wilde gaan verdienen door
middel van mijn camera! Het was niet altijd even makkelijk en het ging zeker niet van zelf, maar vandaag de dag is fotografie (en ook videografie!) een essentieel onderdeel van mijn leven.
Een paar jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat ik zou staan waar ik nu sta.

Op een gegeven moment, als je portretten en sfeerbeelden wilt maken voor klanten, ondernemers en bedrijven, dan kun je niet afhankelijk zijn van het weer. Je wilt consistentie en vertrouwen kunnen bieden. Daarom is het zo mooi dat er flitsers bestaan, hier word ik echt enthousiast van! Het is bijna ongelofelijk wat je met licht allemaal kunt maken, flitsers geven je ultieme controle over de situatie en geven je creatieve vrijheid. Voor velen zijn flitsers op het eerste gezicht intimiderend en ingewikkeld, dat hoeft echt niet zo te zijn. Ik ben daarom ook erg blij dat ik de Workshop Flits Fotografie mag gaan geven. Zodra je bewust met licht aan de slag gaat, gaat er een nieuwe wereld voor je open en wordt je een betere fotograaf op alle gebieden!

Wil je meer over mijn fotografie te weten komen? Volg mij op Instagram of bekijk mijn website.
-Wahid

Wahid Fayumzadah

Workshops

  • Workshop Flits Fotografie
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!