Vragen?

Neem contact op via onderstaande mogelijkheden.

info@dutchphotoacademy.nl

Contact

Contact

Veelgestelde vragen

 • Gaat de workshop door bij slecht weer?
  De workshop gaat in principe altijd door. Alleen bij slechte weersomstandigheden zoals langdurige regen en storm wordt de workshop verplaatst naar een andere datum.
 • Welke camera heb ik nodig voor een workshop?
  In principe is een camera die handmatig ingesteld kan worden voor belichting (sluitertijd, diafragma en iso) geschikt. Deze camera's hebben bovenop een draaiwiel met PSAM standen. Dit zijn meestal spiegelreflex camera's of systeemcamera's. Twijfel je over je camera? Stuur dan een mail. Lees hier tips over het aanschaffen van een camera.
 • Is een statief noodzakelijk?
  Dit verschilt per workshop. Wanneer het statief vermeld staat bij de benodigdheden is deze noodzakelijk. Dan wordt er tijdens de workshop gewerkt met filters en/ of lange sluitertijden. Dit is niet mogelijk zonder statief. Bij sommige workshops kan een statief gehuurd worden, dit staat vermeld als optie onder de datum. Lees hier tips over het aanschaffen van een statief.
 • Wat is de Dutch Photo Academy?
  De Dutch Photo Academy is een organisatie die het belangrijk vindt om kennis over fotografie te delen en andere mensen te helpen om hun fotografie kennis te verbeteren. Lees hier meer over de Dutch Photo Academy.
 • Wie zijn de docenten van de Dutch Photo Academy?
  Kom hier meer te weten over de docenten van de Dutch Photo Academy.
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!