Fotografie Tips

Dave Zuuring - zonsopkomst

(Mijn) visie op fotografie – deel II

Steeds vaker herkent Dave Zuuring in zijn beelden als hij aan het fotograferen is, dat het daarbij voor hem op de 4 keer L methodiek uitkomt. Lokaal, licht, lucht en lijnen. Een vrij abstracte samenvatting die hij graag toe licht.

Lees verder »
Compositie regels

10 Gratis Compositie Tips

Een goede compositie vinden is vaak een van de lastigste dingen om te doen binnen landschapsfotografie. Hoe laat je het landschap nu zo overkomen dat mensen er langer naar blijven kijken? Download hier gratis 10 Compositie tips.

Lees verder »
Herfstkleuren IJsland

Herfstkleuren in IJsland

Heb je je wel eens afgevraagd hoe de herfst eruit ziet in IJsland? Hebben ze daar herfstkleuren? Lees snel verder om daar een antwoord op te krijgen. 

Lees verder »
Winterse heide

Een (eigen) visie op fotografie

Waarom fotografeer jij? Vraag je jezelf dat wel eens af? Tijdens workshops gaat het regelmatig over waarom ik fotografeer, of ik er dagelijks mee in de weer ben of dat ik ‘professioneel’ fotograaf ben. Ook komt de vraag weleens voorbij over een visie hebben om te fotograferen? In deze blog vertel ik je graag mijn beleving hierbij.

Lees verder »
Portfolio - Ellen van den Doel

Slecht weer en fotografie

Tekst en foto’s: Ellen van den Doel Op dit moment krijgen we de ene na de andere storm om onze oren. Voor veel fotografen een reden om de camera in

Lees verder »
Scroll naar top

Ontvang 10% korting op een online cursus!