Over ons

workshop heide landschap - omgeving Arnhem
IJsland - Ellen van den Doel
Workshop landschapsfotografie

Dutch Photo Academy

Dutch Photo Academy organiseert fotografie workshops en online cursussen voor iedere fotograaf, beginner of gevorderde. Daarnaast organiseert Dutch Photo Academy ook fotoreizen naar verschillende fotogenieke bestemmingen.

Binnen de Dutch Photo Academy vinden we het belangrijk om kennis over fotografie te delen en andere mensen te helpen om hun fotografie kennis te verbeteren. De Dutch Photo Academy is opgericht door Ellen van den Doel. Een landschapsfotograaf met jarenlange ervaring in het geven van fotografie workshops. Ze weet dus wat belangrijk is voor de cursist.

De volgende kernwaarden staan in een hoog vaandel bij Dutch Photo Academy:

Aandacht

De groepen zijn klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. De fotograaf is er voor de cursist en niet voor zichzelf.

Duidelijkheid

De informatie wordt tijdens de fotografie workshops op een duidelijke en begrijpbare manier uitgelegd. Moeilijke termen worden vertaald naar praktische taal.

Geduld

De docent heeft geduld en bekijkt per individu of iedereen het begrijpt en of er extra uitleg nodig is.

Kunde

De docenten zijn allemaal ervaren in hun vakgebied en hebben veel kennis over hun specialisme.

De Dutch Photo Academy selecteert de docenten met zorg. Hierbij zijn de kernwaarden de belangrijkste leidraad. Iedere docent heeft zijn of haar eigen specialiteit en geeft de fotografie workshop in een gebied of regio die de fotograaf op zijn duimpje kent. Dutch Photo Academy bundelt de krachten en creëert hiermee een mooi gevarieerd aanbod aan fotografie workshops. Zowel offline als online is er voor ieder wat wils.

Onze docenten

Maak kennis met de docenten van Dutch Photo Academy.

Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!