Thom Brouwer

Ik ben Thom Brouwer, geboren en getogen aan de Zeeuwse kust.
Mijn voorliefde voor de duinen, het strand en de zee zijn duidelijk terug te zien in mijn werken. De kust is dan ook mijn favoriete onderwerp om vast te leggen!

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met fotograferen, toen ik regelmatig door de duinen liep met mijn eenvoudige camera. Al uitproberende leerde ik vooral te kijken naar mijn omgeving. Fotografie verschoof langzaam wat naar de achtergrond, totdat ik in 2016 met een geleende spiegelreflex door IJsland trok. De schoonheid van de natuur, en de kunst om deze in beeld weer te geven, trok weer volledig mijn aandacht. Sinds die tijd ben ik vaker dan ooit aan het strand te vinden, opnieuw geïnspireerd door de lokale omgeving.

Ik geloof dat fotograferen begint bij het observeren. Alle fototechnische aspecten zijn natuurlijk belangrijk, maar die komen pas daarna. Ik leer zelf ook iedere keer dat ik mijn camera in mijn hand heb weer bij. Fotografie is een vak bij uitstek waarin je nooit klaar bent met ontwikkelen. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om ook jou tijdens de workshops te helpen bij je eigen ontwikkeling!
Voor meer van mijn werken kun je kijken op mijn website of social media kanalen.

Thom Brouwer
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!