Dave Zuuring

Mijn ontdekkingsreis in fotografie begon in 2009. Deze reis bracht mij op de plek waar ik nu sta: een enthousiaste vrijetijdsfotograaf met een grote liefde voor landschapsfotografie; van natuurlandschappen, tot stedelijke landschappen in het door mij zo geliefde blauwe uurtje. Een landschap waar mijn hart sneller van gaat kloppen, is een heidelandschap vroeg in de ochtend met een vleugje grondmist erboven. Maar ook van zee landschappen tijdens een storm of zonsondergang raak ik in vervoering. Vanuit Huissen, ben ik vooral actief in de omgeving van Arnhem, waar fraaie parken en mooie natuur te vinden is.

Mijn credo binnen de fotografie is ‘Make your memory Today’; vastleggen, beleven en herbeleven. Ik fotografeer om herinneringen te maken en om andere mensen de wereld te laten zien zoals ik het beleef: ‘kleurrijk, energiek en afwisselend’. Licht, lucht en lijnen is waar het in mijn fotografie om draait met een duidelijke voorkeur voor wolken, kleur en contrasten. Hoewel ik een 100-400 mm. tele objectief met extender in mijn fototas heb, vind je zeer regelmatig een grootobjectief op mijn camera, om zo de weidsheid en dramatiek te tonen.

Ook het delen van kennis staat centraal. Ik leer je graag werken met ultra groothoek, filters en hoe je door gebruik te maken van mijn 3L filosofie (licht, lucht en lijnen) thuis kan komen met fraaie landschapsfoto’s.  Immers, delen is vermenigvuldigen en nieuwsgierigheid de bron van alle kennis.

Wil je meer over mijn fotografie te weten komen? Volg mij op social media of bekijk mijn website.

Make your Memory Today

//Dave

Dave Zuuring
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!