Karin de Bruin

Ik ben Karin de Bruin en fotograferen is mijn passie. Ik woon in Hellevoetsluis, een mooi vestingstadje aan het Haringvliet en dicht bij vele stranden. Ik hou van foto’s gemaakt met lange sluitertijden. De wolken vervagen, de kleuren versterken en water verstild. Het weertype waar ik het meest van hou zijn dagen met minder wind, maar als je aan de kust woont is dat een wens die maar heel zelden uitkomt. Water boeit altijd, ik kan uren naar de zee kijken, hoe elke golf aan komt rollen, elke keer weer anders. Maar ook een meertje waarin het water vaak iets rustiger is en mooie reflecties geeft van de wolken of de bomen aan de kant. Het liefst zie ik iets in het water staan. Paaltjes, een steiger, stokken of een boom. Maar ook in de polder of het bos weet ik mijn weg te vinden en met de juiste weersomstandigheden kom ik ook daar met kleurrijke beelden vandaan. Ik heb een eigen stijl en ben er trots op dat mensen foto’s van mijn hand herkennen en graag willen leren hoe mijn foto’s tot stand komen. Volg mij op social media of bekijk mijn website

Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!