Ellen van den Doel

Ik ben Ellen van den Doel. Ik fotografeer sinds 2009 en geef workshops sinds 2015. Landschapsfotografie is mijn passie. Het liefste sta ik ergens aan het water. Niet zo gek, want ik woon in Sommelsdijk, op het eiland Goeree-Overflakkee. Ik ben dus omringd met water. Strak en rustig water of een ruige zee, ik vind het allemaal heerlijk om te fotograferen. Kaplaarzen of waadpak aan en (bijna) niets is te gek voor een foto. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van mistige polderlandschappen, fotograferen in het bos en avondfotografie. Dat is het leuke van fotografie. Er is zoveel variatie en er is altijd wat te leren. Ik geniet er enorm van om mijn kennis te delen en over te dragen tijdens workshops. Ook schrijf ik af en toe voor tijdschriften zoals Zoom.nl en Digifoto Pro. Daarnaast ben ik ambassadeur voor de statieven van Sirui en de filters van Kase. Wil je meer over mijn fotografie te weten komen? Volg mij op social media of bekijk mijn website.Β 

Ellen van den Doel
Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!