Livestream Kase filters en landschapsfotografie met Ellen van den Doel

 

Wat?

Dutch Photo Academy organiseert samen met Kase Filters een livestream over Kase filters en landschapsfotografie. Ellen van den Doel zal in deze livestream alles uitleggen over Kase filters en in het bijzonder het nieuwe Armour systeem. Natuurlijk verteld ze ook hoe je deze filters in kunt zetten in je landschapsfotografie. 

Kase Filters - Ellen van den Doel

Wie?

Dutch Photo Academy organiseert fotografie workshops, online cursussen en fotoreizen voor iedere fotograaf. Beginner of gevorderde iedereen is welkom en voor iedereen is er een passend aanbod. 

Kase Filters is marktleider in de wereld van de camera filters en toonaangevend voor de kwaliteit en innovatie van alle filters voor zowel foto- als videoopnamen.  Gemaakt voor de veeleisende landschapsfotograaf.

Ellen van den Doel is landschapsfotograaf en fotografeert bijna altijd met filters en werkt graag met lange sluitertijden. Kase filters zijn voor haar een onmisbare tool voor haar fotografie. Ze geeft workshops en begeleidt fotoreizen voor Dutch Photo Academy en is Kase Filter ambassadeur. 

Ellen van den Doel

Wanneer?

Op 11 september 2023 van 19.00 – 20.00. 

Waar?

De livestream wordt uitgezonden via YouTube. Kort van tevoren ontvang je via de mail de YouTube link voor de livestream. Je hebt dus geen microfoon of webcam nodig. Via de chat functie kun je ook al je vragen stellen. 

Diamond Beach – IJsland

Hoe?

De inschrijving is op dit moment gesloten. 

Hoe?

Vul het onderstaande inschrijfformulier in en je bent aangemeld. Hou je mailbox (en spambox) in de gaten voor de bevestiging van de mail en de mail met de link vlak voor de livestream. 

Scroll naar boven

Ontvang 10% korting op een online cursus!